Ingatlan

Gyorskeresés

  • Részletes keresés

Bemutatkozás

Cégünk 1995. januárjában alakult, és tagjai kizárólagosan belföldi természetes személyek. Immár 17. éve törekszünk arra, hogy segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek ingatlannal kapcsolatos problémáik megoldásában. Tulajdonosai között – a szakmai előírásuknak megfelelően – bejegyzett ingatlanközvetítő és értékbecslő is található.  Célunk, hogy az egyre szövevényesebbé váló piacon a kereslet és a kínálat könnyen és gyorsan megtalálja egymást, ha pedig az üzletkötés létrejött, a szerződést mindenki megelégedésével, gyorsan, pontosan és zökkenőmentesen bonyolítsuk le.

Az Álomház Kft. bejegyzett főtevékenysége ingatlanforgalmazás ( 6810’08), kínálatunk folyamatosan változik, megalakulásunk óta vásárolunk és értékesítünk ingatlanokat, illetve bérbe adunk.

Szolgáltatásaink közé tartozik az ingatlanok forgalmazásán túl, azok közvetítése megbízási szerződés alapján, az ehhez kapcsolódó adásvételi-, csere- és egyéb szerződések teljes körű ügyintézése, külföldi állampolgárok ingatlanszerzésének jogi képviselete. A teljes jogi képviseletet állandó megbízással rendelkező ügyvédünk biztosítja.

Az államilag támogatott hitelek megjelenésével és térnyerésével egy időben cégünk is bekapcsolódott a kereskedelmi bankok hiteleinek közvetítésébe, elsősorban ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében. Több bank szerződött partnereként segítjük vevőink hitelfelvételét. Cégünk nagyrészt lakáscélú és jelzáloghiteleket közvetít, hiszen tevékenységünkhöz ez kapcsolódik szorosan.

A piaci, illetve jogi viszonyokat naprakészen követjük, és elégedett partneri kapcsolatokkal igyekszünk vállalkozásunkat erősíteni. Az elmúlt időszakban fedezetkezelő cégek megbízásából, Hajdú-Bihar Megye területén, banki tulajdonba került ingatlanok piaci értékesítésével bővült tevékenységünk.

Értékesítők

Cím: Széchenyi u.17. fszt/1.
Város : Debrecen
Megye: Hajdú-Bihar megye
Ország: Magyarország
0630/558-7006
Cím: Széchenyi u.17. fszt/1.
Város : Debrecen
Megye: Hajdú-Bihar megye
Ország: Magyarország
0630/945-2647
You are here